portugal
Wijnreis (vervolg)

De Alentejo ligt in het zuid–oosten van Portugal.
Het is een provincie met vele gezichten, waarin de landbouw nog steeds een van de grote peilers vormt waarop het gebied steunt. De wijnbouwtraditie is er al eeuwenoud, waarbij vandaag de dag moderne wijnen gemaakt worden met onder andere respect voor de traditionele druivenrassen. Op 30 kilometer oostelijk van de provinciale hoofdstad Evora ligt het mooie landgoed Herdade da Marmeleira, ingebed in een fantastische natuur.

De familie van der Eerden draagt zorg voor uw verblijf. Zij hebben enkele jaren geleden de 200 jaar oude herenboerderij Herdade da Marmeleira omgetoverd tot een cursuscentrum met acht ruime twee-persoonsappartementen, tuinen, terrassen en zwembad. Website:  www.obras-art.org

Vanuit hier heeft U een mooie uitvalsbasis om de diverse subregio's, die de Alentejo rijk is (onder andere: Redondo, Borba, Monsaraz) te gaan verkennen. U zult versteld staan van de veelzijdigheid van de wijnen, landschappen en mensen, en genieten van al het goede wat U zult tegenkomen.

Voor groepen van 8 tot 14 personen zullen wij gaarne een offerte uitbrengen om U een onvergetelijke wijn-week te bezorgen.
   Klikt U  hier indien U nadere informatie aanvragen wilt.